Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски очаква напредък по молбата на Украйна за присъединяване към ЕС до месеци


Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи, че през днешния ден е разговарял с ръководителката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. По думите му Украйна чака да бъде реализиран прогрес по молбата ѝ за присъединение към Европейския съюз през идващите месеци, заяви Ройтерс, представена от Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2798
" Имах диалог всъщност с председателката на Европейска комисия ", написа Зеленски в " Tуитър ". " Становище на Европейска комисия по отношение на кандидатурата на Украйна за Европейски Съюз ще бъде квалифицирано в границите на няколко месеца. Правителството на Украйна и Европейска комисия са инструктирани. Движим се дружно към нашата стратегическа цел ".

" Украйна няма да се откаже устрема си да се причисли към Евросъюза, с цел да реализира компромис с Русия като част от съглашението за преустановяване на войната ", съобщи през днешния ден заместник-шефът на кабинета на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога. " Ще бъда безапелационен, това е безусловно недопустимо. Това е наш избор, молбата за участие в Европейски Съюз е подадена и в този момент тя се ползва на процедура ", съобщи Андрий Сибиха. В тирада по националната телевизия Сибиха съобщи, че договарянията с Русия са в ход, само че са сложни ".

Had substantial conversation with EC President.
EC opinion on UA application for membership will be prepared within few months.
UA Government and EC are instructed. Moving to our strategic goal together.
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР